HOME
EVENEMENTEN
WORKSHOPS
PHOTOSHOOT
FOTO'S DIGITALISEREN
NATUUR
CONTACT

 
Logo nieuw
Algemene voorwaarden


Door een arrangement te boeken bij AHF Ad Hoeks Fotografie gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Kennismaking gesprek
Als u contact opneemt dan bespreken we de gehele fotoreportage door. Daarnaast kunt u suggesties doen voor verdere - eventuele persoonlijke - invulling van de fotoreportage. Hierna worden de kosten van gehele reportage met u doorgenomen en worden eventuele afspraken gemaakt. Na akkoord van beide partijen wordt de overeenkomst opgesteld en ondertekend.

Boekingen

Voor het boeken van een arrangement / reportage dient u minimaal 14 dagen vooraf contact met ons op te nemen. Om zeker van te zijn van een "gegarandeerde boeking" dient u minimaal 30 dagen vooraf contact met ons op te nemen.

Aanbetaling

Om een boeking te voltooien vraagt Ad Hoeks Fotografie een aanbetaling van 25 % van het totale bedrag zoals vastgelegd in de overeenkomst. Het resterende bedrag mag later overgemaakt worden of kunt u eventueel contant voor de aanvang van het arrangement voldoen. E.e.a wordt tijdens de opmaak van de overeenkomst met u doorgesproken en vastgelegd. De overeenkomst vervalt automatisch indien het vooraf aan te betalen bedrag niet op de vooraf vastgelegde datum voldaan is.

Reiskosten
Eventuele reiskosten worden per kilometer gerekend. Ook dit wordt vooraf in de overeenkomst vastgelegd.

Annuleringen

Als u besluit om de boeking alsnog - om welke reden dan ook - te annuleren dan dient u dit minimaal 5 dagen voor de geplande arrangement / reportage datum de doen. Indien mogelijk spreken wij dan een nieuwe arrangement / reportage datum met u af. Mocht u toch besluiten om af te zien van het arrangement / reportage  en geen nieuw datum willen plannen dan zijn wij genoodzaakt om 25 % van de kosten in rekening te brengen.

Ad Hoeks Fotografie is geregistreerd
bij de kamer van koophandel registratienr: 53194853Copyright.
Op de inhoud van deze website rust copyright. AHF Ad Hoeks Fotografie bezit als beheerder van het copyright op al het gepubliceerde.
Deze mag in geen enkele vorm of wijze overgenomen worden door anderen zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar.
Mocht je toch  foto's willen bestellen, neem dan contact met mij op.
Bij diefstal van een van mijn foto's spreekt het voor zich dat ik gerechtigd ben tot het nemen van de nodige stappen.
Hetzelfde geldt voor alle foto's van AHF Ad Hoeks Fotografie die op internet staan.